You have to be logged in to your Google account.
Jums reikia būti prisijungusiems į Jūsų Google paskyrą. Tam reikia tiesiog atsidaryti savo Gmail paštą ir jus automatiškai prijungs prie Google. Tada pabandykite spausti nuorodą.
Ar išeina?
Labas, jūsų įrašą peržiūrėjau tik ketvirtadienį. Kaip suprantu, mes galėjome pabendrauti , jeigu būtume prisijungę per pirmąjį linką. Zita taip pat to nepadarė. Jeigu perskaitysit, parašykit ką nors. Kažkiek tokio bendravimo pasimokysiu, nes ateinantį trečiadienį žada mus pakalbinti TAU universitetas per ZOOm. Matysim ,kaip pavyks.
Kitus du linkus paskaitau, bet ar juose tarimo nėra? Nemoku jo rasti. Taip pat skaičiau mūsų jau skaitytą tekstą apie mediciną, bet nemoku pasijungti skaitymo balsu, o mums tai ir yra svarbiausia. Ilgai bandžiau ir visaip ieškojau - nieko neradau,kaip tą skaitymą atrasti. Linkiu sveikatos. Birutė.
Good day, Jūrate,
nors esu bloga mokinė, praleidinėju pamokas, bet, jei sutiktumėt, norėčiau online tik klausytis Jūsų vedamų pamokų, jeigu jums visiems netrukdyčiau.
Visiems linkiu geros sveikatos.
Goodbye
Stasė
prieš 4 m. 4 sav. - prieš 4 m. 4 sav.#8718nuo Jurate
Jurate replied the topic: Tuesday 2019/20
Hello, Stase!
Of course you can join in! Aišku, kad galite prisijungti prie mūsų, tik nuo gruodžio 7 iki gruodžio 20 d. aš esu egzaminų sesijoje ir susitikimų tuo laikotarpiu nebus.
Bet po gruodžio 20 d. parašysiu pranešimą šiame Forume, kada susitinkame. Taip pat paskelbsiu nuorodą į virtualų susitikimą , kurią Jums nurodytą valandą reikės paspausti ir būsite su mumis klasėje.
Šiaip mes visada naudojame tą pačią nuorodą, kuri yra paskelbta aukščiau
Tad nepamirškite patikrinti naujienų Forume po gruodžio 20 d. ir junkitės prie mūsų. Iki!