Valentine's Day [Valentains Dei] - Valentino Diena.
Happy Valentine's Day to you ! Have a nice time with your family, with your friends . Have thousand kisses and hugs !
Laimingos Valentino dienos Jums! Praleiskite maloniai laiką su šeima, su draugais. Gaukite 1000 bučinių ir apkabinimų !
prieš 9 m. 10 mėn. - prieš 9 m. 10 mėn.#449nuo Jurate
Jurate replied the topic: Ats: Happy Valentine's Day!
Yes! Let us love and be loved!
Here is a song (daina) about love. It is from the film "Fifty Shades Of Grey". Do you know about the book "Fifty Shades Of Grey"? It is "50 pilkų atspalvių" in Lithuanian. The book is very popular with women, but men don't like it There is a film based ([beizd] - paremtas, pagal) on this book. The film is very new! You can see actors from the film in the song's video.
I don't like the book, but I like the song. I like the singer Ellie Goulding. I'm curious to see the new film "Fifty Shades Of Grey".
In Lithuanian - click here/ Lietuviškai - spauskite čia:
DĖMESIO: Spoileris!
[ Spustelėkite, kad išplėsti ]
[ Spustelėkite, kad paslėpti ]
Štai dana apie meilę. Ji yra iš filmo "50 pilkų atspalvių". Ar žinai apie knygą "50 pilkų atspalvių"? Knyga labai populiari tarp moterų, bet vyrams ji nepatinka. Yra filmas, sukurtas pagal knygą. Filmas labai naujas. Tu gali matyti aktorius iš šio filmo dainos klipe.
Man nepatinka knyga, bet man patinka daina. Man patinka dainininkė Eli Gulding. Man įdomu pamatyti naują filmą "50 pilkų atspalvių".
Love Me Like You Do - Mylėk mane taip, kaip tu moki (darai)
Touch me like you do - Liesk mane taip, kaip tu darai
What are you waiting for? - Ko lauki?
prieš 9 m. 10 mėn. - prieš 9 m. 10 mėn.#493nuo Jurate
Jurate replied the topic: Ats: Happy Valentine's Day!
I want -[ai uant] - aš noriu
I want very much [ai uant veri mač] - Aš labai noriu.
Thank you very much for your comment. Can you correct the mistake?
Kad pataisytumėte savo komentarą , susiraskite savo komentaro langelio apačioje mygtuką "Taisyti" ir paspauskite ant jo.
( In order to edit your comment, find the button "Taisyti" at the bottom of your comment box and click on it. )